Νατάσα Μποφίλιου: Εικόνες από παραμύθι – Μας έδειξε το στολισμένο σπίτι της (Φωτογραφίες)

Νατάσα Μποφίλιου: Εικόνες από παραμύθι – Μας έδειξε το στολισμένο σπίτι της (Φωτογραφίες)

Ένα απίθανο σπιτικό έχει φτιάξει η ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου και ο σύζυγός της στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κορτσέλη τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από μια σχέση πολλών χρόνων.

Οι δυο τους είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και προσπαθούν να περνούν την καθημερινότητά της, όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

«Θέλαμε να το γιορτάσουμε παρέα με τους πιο στενούς φίλους μας. Γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μας», είχε ήδη δηλώσει και η ίδια, λίγες μέρες μετά τον γάμο της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και μάλιστα η τελευταία της φωτογραφία είναι σε κλίμα Χριστουγέννων αφού μας έδειξε το στολισμό της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στο σπίτι της κυριαρχεί το vintage στοιχείο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις ξύλινες επιφάνειες.

Αυτό που κυριαρχεί στο χώρο της γενικά είναι το κλασσικό στοιχείο, με πολλά φυτά τριγύρω αλλά και έπιπλα με vintage πινελιές, που τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της, λατρεύουν.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE