Νατάσα Μποφίλιου: Εικόνες από παραμύθι – Μας έδειξε το στολισμένο σπίτι της (Φωτογραφίες)

Νατάσα Μποφίλιου: Εικόνες από παραμύθι – Μας έδειξε το στολισμένο σπίτι της (Φωτογραφίες)

Ένα απίθανο σπιτικό έχει φτιάξει η ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου και ο σύζυγός της στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κορτσέλη τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από μια σχέση πολλών χρόνων.

Οι δυο τους είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και προσπαθούν να περνούν την καθημερινότητά της, όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

«Θέλαμε να το γιορτάσουμε παρέα με τους πιο στενούς φίλους μας. Γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μας», είχε ήδη δηλώσει και η ίδια, λίγες μέρες μετά τον γάμο της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και μάλιστα η τελευταία της φωτογραφία είναι σε κλίμα Χριστουγέννων αφού μας έδειξε το στολισμό της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στο σπίτι της κυριαρχεί το vintage στοιχείο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις ξύλινες επιφάνειες.

Αυτό που κυριαρχεί στο χώρο της γενικά είναι το κλασσικό στοιχείο, με πολλά φυτά τριγύρω αλλά και έπιπλα με vintage πινελιές, που τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της, λατρεύουν.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE