Survivor: Οι Διάσημοι και Μαχητές που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Οι Διάσημοι και Μαχητές που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το "Survivor 5" βρίσκονται η εταιρεία παραγωγής "Acun Medya" και ο ΣΚΑΙ για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, υπάρχουν ήδη έξι ονόματα που έχουν "κλειδώσει" τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για δέκα διάσημους που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τους:
• Γιάννης Χατζηγεωργίου - ηθοποιός
• Μυριέλλα Κουριεντή - ηθοποιός
• Άρης Σοϊλέδης - ποδοσφαιριστής
• Στέλιος Λεγάκης - τραγουδιστής

Οι δυο μαχητές που πήραν το εισιτήριο είναι οι:
• Γιάννης Αεράκης - Instagramer
• Άσπα Πρεντάρη - Αθλήτρια

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.