ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το θράσος απέσυρε τις καταγγελίες για τη διασώστρια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών - Πέθαναν σε φρικτές συνθήκες στην Παρεκκλησία

Μετά το θράσος απέσυρε τις καταγγελίες για τη διασώστρια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών - Πέθαναν σε φρικτές συνθήκες στην Παρεκκλησία

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε το Κίνημα Οικολόγων σχετικά με την είδηση του φρικτού θάνατου τριών σκυλιών και τη διάσωση άλλων δύο από εθελόντρια. 

Όπως αναφέρεται ο ιδιοκτήτης αποφάσισε τελικά να αποσύρει τις καταγγελίες στην Αστυνομία για την διασώστρια και να παραδώσει τα σκυλιά. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:  

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την απόσυρση των καταγγελιών της διασώστριας.

Η υπόθεση καταγγελίας εναντίον της διασώστριας σκυλιών στην Παρεκκλησία από την Αστυνομία έχει αίσιο τέλος, καθώς αποσύρθηκαν όλες οι καταγγελίες προς την εθελόντρια που έσωσε δύο σκυλιά.

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών παρέδωσε τους σκύλους και δεν είναι πλέον στην κατοχή του και θα προσαφθούν κατηγορίες εναντίον του με βάση τον περί ευημερίας ζώων και τον περί σκύλων νόμο.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών βρισκόταν στο πλάι της διασώστριας στηρίζοντας την από τη πρώτη στιγμή. Εξαρχής είχαμε δηλώσει ότι οι κατηγορίες ήταν αβάσιμες και απαράδεκτες, γιατί χάρη στη διασώστρια σώθηκαν τα δυο άλλα σκυλιά. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε πέντε σκυλιά νεκρά και όχι τρία.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι πάντα θα αγωνιζόμαστε για την ευημερία των ζώων και θα στηρίζουμε τους εθελοντές που με προσωπικό κίνδυνο και κόστος προστρέχουν να βοηθήσουν ανυπεράσπιστα ζώα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top