Συνέλαβαν δεύτερο άνδρα για το διπλό φονικό στον Κάτω Αμίαντο – Ραγδαίες εξελίξεις

Συνέλαβαν δεύτερο άνδρα για το διπλό φονικό στον Κάτω Αμίαντο – Ραγδαίες εξελίξεις

Σοβαρές εξελίξεις σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου σχετικά με την υπόθεση διπλού φονικού στον Κάτω Αμίαντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει περάσει χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο Συριακής καταγωγής.

Μετά από μαρτυρίες οι ανακριτές εντόπισαν και συνέλαβαν τον δεύτερο ύποπτο ηλικίας 30 ετών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο κατά πόσο είναι το πρόσωπο που βρισκόταν συνοδηγός στο όχημα του 32χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Υπενθυμίζουμε ότι μεγάλο μυστήριο επικρατούσε με τον άνδρα που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού στο όχημα του 32χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ο 32χρονος σε ισχυρισμούς του ανέφερε ότι επρόκειτο για περαστικό που χρειαζόταν μεταφορικό μέσο. Ωστόσο αυτό διερευνάται από τις Αρχές, έχοντας στο μυαλό τους ότι πριν λίγο είχε διαπράξει διπλό φονικό και πως μπορούσε να διατηρούσε τη ψυχραιμία του ώστε να μεταφέρει έναν άγνωστο που του έκανε σήμα.

Ο δεύτερος συλληφθέντας θα οδηγηθεί αύριο Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE