J2US: Φωτιά στα κόκκινα η Λάουρα Νάργες – «Ζάλισε» με το εκρηκτικό της μπούστο -BINTEO

J2US: Φωτιά στα κόκκινα η Λάουρα Νάργες – «Ζάλισε» με το εκρηκτικό της μπούστο -BINTEO

"Πυρκαγιά" στο πλατό του J2US η παρουσιάστρια

Στη σκηνή του J2US ανέβηκε η Λάουρα Νάργες, για ακόμη μια φορά, το βράδυ του Σαββάτου πλάι στον Νικηφόρο στον Alpha. Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο ανδρικό, και όχι μόνο κοινό, καθώς αποφάσισε να ανεβάσει τη θερμοκρασία επικίνδυνα!

Και αυτό καθώς η ενδυματολογική της επιλογή «μοίρασε» εγκεφαλικά στο τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha ερμηνεύοντας την επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, «Ζιγκολό»!

Ο λόγος για μια ολόσωμη κατακκόνινη φόρμα, η οποία αναδείκνυει την καλλίγραμμη σιλουέτα της Λάουρας Νάργες. Τα βλέμματα, όμως, μαγνήτισε και δη με μεγάλη ευκολία το εκρηκτικό μπούστο της παρουσιάστριας στη σκηνή του J2US.

Δείτε το βιντεο εδω

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE