VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 8:00 σήμερα το πρωί κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν το όχημά της στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας, στον ποταμό Ζηλιάνα. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το άψυχο σώμα της γυναίκας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν γνωστή παιδίατρος της περιοχής και μητέρα τριών παιδιών, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι από το πρωί. Εικάζεται πως η γυναίκα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό της, ωστόσο δεν πρόλαβε, με συνέπεια να την παρασύρουν τα νερά.
Καταστροφές στην Πρώτη Σερρών
Ξηλωμένα δένδρα πεσμένα σε δρόμους, σε αυτοκίνητα, και σε στέγες σπιτιών, ένα υπόστεγο 200 τ.μ. του μηχανοστάσιου του Δήμου ξηλωμένο και πεσμένο σε δρόμο του χωριού, πεσμένες κολώνες της ΔΕΗ, ήταν το αποτέλεσμα του δυνατού αέρα χθες αργά το απόγευμα στην Πρώτη Σερρών.
Συνεργεία του Δήμου Αμφίπολης με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας, Ιορδάνη Παπαδόπουλο, βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία.
«Έχουμε προβλήματα σε πολλά χωριά του Δήμου μας αλλά τα περισσότερα είναι στην Πρώτη. Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε περιοχές του Δήμου για να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




