ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλα δύο άτομα έχασαν τη μάχη – Τριψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλα δύο άτομα έχασαν τη μάχη – Τριψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2021:

-       2 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 610.

-       146 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 55 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 77.4% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       5 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 64,507 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       393 (ποσοστό θετικότητας: 0.61% νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 140,851.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE