Ανεμβολίαστη λεχώνα δίνει μάχη στη Εντατική στη Θεσσαλονίκη – Διασωληνώθηκε και το νεογέννητο

Ανεμβολίαστη λεχώνα δίνει μάχη στη Εντατική στη Θεσσαλονίκη – Διασωληνώθηκε και το νεογέννητο

«Είναι σπάνιο πράγμα να δούμε εμβολιασμένη έγκυο μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο και αυτό είναι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα».

Μία ακόμη ανεμβολίαστη λεχώνα, η οποία διακομίστηκε επειγόντως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, δίνει μάχη για τη ζωή της. Μετά την καισαρική, εκτός από την ίδια, διασωληνώθηκε και το μωρό που γεννήθηκε πρόωρα.

Η 36χρονη βρίσκεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου ενώ το νεογνό γεννήθηκε μόλις 1.400 γραμμάρια και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε θερμοκοιτίδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Την ίδια ώρα, αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα βρέφος μόλις 12 ημερών νόσησε από τη μητέρα του και είναι επίσης διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE