Ανεμβολίαστη λεχώνα δίνει μάχη στη Εντατική στη Θεσσαλονίκη – Διασωληνώθηκε και το νεογέννητο

Ανεμβολίαστη λεχώνα δίνει μάχη στη Εντατική στη Θεσσαλονίκη – Διασωληνώθηκε και το νεογέννητο

«Είναι σπάνιο πράγμα να δούμε εμβολιασμένη έγκυο μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο και αυτό είναι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα».

Μία ακόμη ανεμβολίαστη λεχώνα, η οποία διακομίστηκε επειγόντως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, δίνει μάχη για τη ζωή της. Μετά την καισαρική, εκτός από την ίδια, διασωληνώθηκε και το μωρό που γεννήθηκε πρόωρα.

Η 36χρονη βρίσκεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου ενώ το νεογνό γεννήθηκε μόλις 1.400 γραμμάρια και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε θερμοκοιτίδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Την ίδια ώρα, αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα βρέφος μόλις 12 ημερών νόσησε από τη μητέρα του και είναι επίσης διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE