Ανεμβολίαστη λεχώνα δίνει μάχη στη Εντατική στη Θεσσαλονίκη – Διασωληνώθηκε και το νεογέννητο

Ανεμβολίαστη λεχώνα δίνει μάχη στη Εντατική στη Θεσσαλονίκη – Διασωληνώθηκε και το νεογέννητο

«Είναι σπάνιο πράγμα να δούμε εμβολιασμένη έγκυο μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο και αυτό είναι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα».

Μία ακόμη ανεμβολίαστη λεχώνα, η οποία διακομίστηκε επειγόντως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, δίνει μάχη για τη ζωή της. Μετά την καισαρική, εκτός από την ίδια, διασωληνώθηκε και το μωρό που γεννήθηκε πρόωρα.

Η 36χρονη βρίσκεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου ενώ το νεογνό γεννήθηκε μόλις 1.400 γραμμάρια και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε θερμοκοιτίδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Την ίδια ώρα, αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα βρέφος μόλις 12 ημερών νόσησε από τη μητέρα του και είναι επίσης διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE