Στους 10.918 οι εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα

Στους 10.918 οι εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.236 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 830 και στη Λάρνακα 1.669.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.527 εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο Β´ της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου και 1.699 στο Κέντρο Ε`, στα Λατσιά οι εμβολιασμοί έφθασαν στους 870, στο Πουρνάρα 94, κατ’ οίκον 24 και ΝΑΜ ΙΙΙ στους 6.

Στη Λεμεσό, στο Σπύρος Κυπριανού, διενεργήθηκαν 2.099 εμβολιασμοί, στην Λινόπετρα 732 και στην Κυπερούντα 132.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE