Στους 10.918 οι εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα

Στους 10.918 οι εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.236 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 830 και στη Λάρνακα 1.669.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.527 εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο Β´ της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου και 1.699 στο Κέντρο Ε`, στα Λατσιά οι εμβολιασμοί έφθασαν στους 870, στο Πουρνάρα 94, κατ’ οίκον 24 και ΝΑΜ ΙΙΙ στους 6.

Στη Λεμεσό, στο Σπύρος Κυπριανού, διενεργήθηκαν 2.099 εμβολιασμοί, στην Λινόπετρα 732 και στην Κυπερούντα 132.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE