Τμήμα Μετεωρολογίας: Πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα - Οι πρώτες ενδείξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα - Οι πρώτες ενδείξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στο σπίτι φαίνεται ότι θα κάνουμε φέτος Χριστούγεννα, όχι λόγω του κορωνοϊού αλλά λόγω του καιρού.

Ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου Κλεάνθης Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή 'Alpha Καλημέρα' ανέλυσε τις πρώτες ενδείξεις για το πώς θα μοιάζουν τα φετινά Χριστούγεννα όσον αφορά τον καιρό.

"Θα έχουμε χειμώνα στην Κύπρο και 'καλοκαίρι' στη Βρετανία τις επόμενες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα ενδέχεται να έχουμε ένα νέο σύστημα στην περιοχή μας. Δεν θα είναι καθαρός ο καιρός", δήλωσε ο κ. Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE