ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απευθείας δίκη για τον γιατρό με τα πλαστά safepass - Αντιμετωπίζει κατηγορίες πλαστογραφίας

Απευθείας δίκη για τον γιατρό με τα πλαστά safepass - Αντιμετωπίζει κατηγορίες πλαστογραφίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου ο γιατρός, ηλικίας 53 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ασθενείς του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Νοεμβρίου ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ανέφερε πως κατόπιν οδηγιών προς την Αστυνομία, καταχωρίστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας υπόθεση εναντίον του 53χρονου, προκειμένου να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Ο 53χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία επίσημου εγγράφου, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, αμελείς πράξεις, που προκαλούν σωματική βλάβη και για παραβάσεις του περί του Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στις 6 Αυγούστου, όταν - σύμφωνα με την Αστυνομία - καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από πολίτη πως ο γιος του, από τις 31 Ιουλίου και κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID-19.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του ασθενή, οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, στις 5 Αυγούστου πληροφορήθηκε πως ο γιος του εκμυστηρεύτηκε σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ότι είχε εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, ενώ δεν είχε εμβολιαστεί.

Από εξετάσεις η Αστυνομία ανέφερε πως διαπίστωσε πως ο ασθενής εκμυστηρεύτηκε σε γιατρό και νοσηλευτές ότι δεν είναι εμβολιασμένος.

Εξάλλου ο παραπονούμενος φέρεται να ανέφερε στην Αστυνομία τα στοιχεία του γιατρού, ότι είναι εγγεγραμμένος στο ΓεΣΥ ως προσωπικός γιατρός και φαίνεται να καταχώρησε τον γιο του στο σύστημα του ΟΑΥ ως εμβολιασμένο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και δεύτερος ασθενής, που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και απεβίωσε, εμφανιζόταν ότι ήταν εμβολιασμένος μέσω του συγκεκριμένου γιατρού, ωστόσο φέρεται να μην έχει εμβολιαστεί.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top