Αναβάλλονται γάμοι και βαφτίσεις τελευταία στιγμή - «Νύφη με θέματα υγείας τρέχει να πάρει άδεια για εμβολιασμό» - ΒΙΝΤΕΟ

Αναβάλλονται γάμοι και βαφτίσεις τελευταία στιγμή - «Νύφη με θέματα υγείας τρέχει να πάρει άδεια για εμβολιασμό» - ΒΙΝΤΕΟ

Ζητούν παράταση 30 ημερών στην εφαρμογή των μέτρων ζητούν οι επαγγελματίες γάμου και εκδηλώσεων αφού ήδη έχουν αναβληθεί γάμοι και βαφτίσεις.

Η Γιώτα Καπαρή, μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμου και Εκδηλώσεων, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ανέφερε περιστατικό για γάμο που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο που έχει αναβληθεί. «Τρέχει να κάνει εξετάσεις γιατί έχει κάποια θέματα υγείας για να της δοθεί άδεια να εμβολιαστεί και να παραστεί στον γάμο της», είπε χαρακτηριστικά η κα. Καπαρή.

Μάλιστα, βάφτιση έχει αναβληθεί για άλλη μια φορά γιατί η μητέρα του παιδιού είναι ανεμβολίαστη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.