Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς. Ο πατέρας σκότωσε το ίδιο του το παιδί στο χωριό Ρύζια στο Κιλκίς.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας 71χρονος πυροβόλησε τον 43χρονο γιο του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8:20. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο 71χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε: «Σκότωσα τον γιο μου στο σπίτι». Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας και συνέλαβε τον δράστη.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κιλκίς και δίνει κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE