Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς. Ο πατέρας σκότωσε το ίδιο του το παιδί στο χωριό Ρύζια στο Κιλκίς.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας 71χρονος πυροβόλησε τον 43χρονο γιο του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8:20. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο 71χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε: «Σκότωσα τον γιο μου στο σπίτι». Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας και συνέλαβε τον δράστη.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κιλκίς και δίνει κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE