Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς. Ο πατέρας σκότωσε το ίδιο του το παιδί στο χωριό Ρύζια στο Κιλκίς.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας 71χρονος πυροβόλησε τον 43χρονο γιο του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8:20. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο 71χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε: «Σκότωσα τον γιο μου στο σπίτι». Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας και συνέλαβε τον δράστη.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κιλκίς και δίνει κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE