ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεγάλος αριθμός αλλοδαπών μαζεύτηκε στο προαύλιο του κτιρίου του Γραφείου Ευημερίας και προκαλούσαν ανησυχία και αναστάτωση, διαμαρτυρόμενοι για θέματα που αφορούν τις επιταγές τους.
Τρείς εξ αυτών, δύο γυναίκες και ένας άνδρας μπούκαραν εντός του κτιρίου και προκαλούσαν ανησυχία παρά την παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο, ενώ επιτέθηκαν και σε γυναίκα Λειτουργό της Υπηρεσίας. Η Λειτουργός φαίνεται να υπέστη κάταγμα στον αγκώνα.
Στο σημείο είχε σπεύσει άμεσα η Αστυνομία για να επιβάλουν την τάξη, ενώ προχώρησαν στην σύλληψη των τριών προσώπων.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας κατέρχονται σε στάση διαμαρτυρίας λόγω των συχνών επεισοδίων που σημειώνονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις