Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα

Αντιμέτωποι με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στα δρομολόγια, βρίσκονται οι επιβάτες του Μετρό, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Αφορμή στάθηκαν τηλεφωνήματα αγνώστων που ενημέρωσαν για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, οι οποίες θα έσκαγαν, η μια πίσω από την άλλη, λίγο μετά τις 3:30 και στις 4:15.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 και 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, το οποίο στεγάζεται στο Σύνταγμα. Οι συρμοί παραμένουν ακινητοποιημένοι στους σταθμούς, χωρίς επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο και Ομόνοια – Κηφισιά. Εντός ολίγου αναμένεται η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE