Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα

Αντιμέτωποι με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στα δρομολόγια, βρίσκονται οι επιβάτες του Μετρό, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Αφορμή στάθηκαν τηλεφωνήματα αγνώστων που ενημέρωσαν για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, οι οποίες θα έσκαγαν, η μια πίσω από την άλλη, λίγο μετά τις 3:30 και στις 4:15.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 και 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, το οποίο στεγάζεται στο Σύνταγμα. Οι συρμοί παραμένουν ακινητοποιημένοι στους σταθμούς, χωρίς επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο και Ομόνοια – Κηφισιά. Εντός ολίγου αναμένεται η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE