Προς έγκριση οδηγείται ο κρατικός προϋπολογισμός – Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συζήτησης

Προς έγκριση οδηγείται ο κρατικός προϋπολογισμός – Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συζήτησης

Θα υπερψηφιστεί όπως όλα δείχνουν ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2022. Με βάση τα όσα ανέφεραν οι αρχηγοί των κομμάτων, ο προϋπολογισμός θα υπερψηφιστεί από τους βουλευτές των ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ-Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων. Αρνητικά θα ψηφίσουν ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ. Οικολόγοι και ΕΔΕΚ δεν τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ ή κατά.

Στόχος μας είναι στα επόμενα χρόνια να αυξήσουμε σημαντικά το κατά κεφαλήν εισόδημα του Κύπριου πολίτη και έχουμε τις προοπτικές και το όραμα να το πετύχουμε, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στην ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022 ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE