Προς έγκριση οδηγείται ο κρατικός προϋπολογισμός – Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συζήτησης

Προς έγκριση οδηγείται ο κρατικός προϋπολογισμός – Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συζήτησης

Θα υπερψηφιστεί όπως όλα δείχνουν ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2022. Με βάση τα όσα ανέφεραν οι αρχηγοί των κομμάτων, ο προϋπολογισμός θα υπερψηφιστεί από τους βουλευτές των ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ-Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων. Αρνητικά θα ψηφίσουν ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ. Οικολόγοι και ΕΔΕΚ δεν τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ ή κατά.

Στόχος μας είναι στα επόμενα χρόνια να αυξήσουμε σημαντικά το κατά κεφαλήν εισόδημα του Κύπριου πολίτη και έχουμε τις προοπτικές και το όραμα να το πετύχουμε, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στην ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022 ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE