Προς έγκριση οδηγείται ο κρατικός προϋπολογισμός – Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συζήτησης

Προς έγκριση οδηγείται ο κρατικός προϋπολογισμός – Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συζήτησης

Θα υπερψηφιστεί όπως όλα δείχνουν ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2022. Με βάση τα όσα ανέφεραν οι αρχηγοί των κομμάτων, ο προϋπολογισμός θα υπερψηφιστεί από τους βουλευτές των ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ-Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων. Αρνητικά θα ψηφίσουν ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ. Οικολόγοι και ΕΔΕΚ δεν τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ ή κατά.

Στόχος μας είναι στα επόμενα χρόνια να αυξήσουμε σημαντικά το κατά κεφαλήν εισόδημα του Κύπριου πολίτη και έχουμε τις προοπτικές και το όραμα να το πετύχουμε, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στην ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022 ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE