Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Υπέστη Εγκεφαλικό επεισόδιο - Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Υπέστη Εγκεφαλικό επεισόδιο - Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ο τέως μονάρχης της Ελλάδας που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα διακομίσθηκε αργά το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Αργά το βράδυ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE