Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η τριήμερη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022.

Ο κρατικός προϋπολογισμός αναμένεται να εγκριθεί με τις ψήφους του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό, ενώ θετικά αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 με τις καταληκτικές ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE