Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η τριήμερη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022.

Ο κρατικός προϋπολογισμός αναμένεται να εγκριθεί με τις ψήφους του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό, ενώ θετικά αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 με τις καταληκτικές ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE