Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η τριήμερη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022.

Ο κρατικός προϋπολογισμός αναμένεται να εγκριθεί με τις ψήφους του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό, ενώ θετικά αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 με τις καταληκτικές ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.