Χημείο διενεργούσε rapid test με μπατονέτες – Άρχισε ο κύκλος καταθέσεων στην αστυνομία

Χημείο διενεργούσε rapid test με μπατονέτες – Άρχισε ο κύκλος καταθέσεων στην αστυνομία

Αναφορικά με υπόθεση που αφορά χημείο της Πάφου που φέρεται να διενεργούσε έλεγχο rapid test με μπατονέτες αυτιών, λήφθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου κατάθεση από Ανώτερη Λειτουργό του Υπουργείου Υγείας.

Η καταγγελία έφθασε στο Υπουργείο Υγείας πριν από 25 περίπου μέρες και άμεσα ανακλήθηκε η άδεια για πραγματοποίηση των rapid test.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE