Ρεκόρ κρουσμάτων στη Βρετανία - Ξεπέρασαν τις 93 χιλιάδες

Ρεκόρ κρουσμάτων στη Βρετανία - Ξεπέρασαν τις 93 χιλιάδες

Στα 93.045 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική ημέρα με υψηλό ημερήσιων κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον την Παρασκευή έφτασαν τα 3.201.

Καταγράφηκαν επίσης 111 θάνατοι από κορωνοϊό. Οι νοσηλευόμενοι φορείς είναι 7.611.

Στο Λονδίνο, επίκεντρο της νέας μετάλλαξης, οι εισαγωγές σε νοσοκομείο αυξήθηκαν κατά 34% την Τρίτη, ημέρα στην οποία φορούν τα νεότερα στοιχεία, σε σχέση με μία βδομάδα νωρίτερα.

Στο ίδιο διάστημα οκτώ νοσοκομεία της πρωτεύουσας ανέφεραν διπλασιασμό των εισαγωγών, ενώ στο νοσοκομείο του Κρόιντον οι μισές κλίνες εντατικής θεραπείας είναι κατειλημμένες από ασθενείς κορωνοϊού.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.