Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία κάτοικου επαρχίας Λεμεσού, στα τέλη Οκτωβρίου 2021, μετά από επικοινωνία που είχε με δύο άγνωστες γυναίκες μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, πείστηκε να επενδύσει σε δύο πλατφόρμες – ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.
Ο παραπονούμενος δημιούργησε λογαριασμούς στις δύο πλατφόρμες και μετέφερε το συνολικό χρηματικό ποσό των 108,000 ευρώ.
Σε κάποια στιγμή ο παραπονούμενος, αφού διαπίστωσε ότι οι επενδύσεις ήταν κερδοφόρες, αποφάσισε να μεταφέρει τα κέρδη από τους λογαριασμούς στις δύο πλατφόρμες, στον τραπεζικό του λογαριασμό, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει εφικτό.
Στη συνέχεια ο παραπονούμενος ενημερώθηκε από τα δύο ανταλλακτήρια, ότι οι λογαριασμοί του δέχθηκαν παρέμβαση από άγνωστους, με αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματά του.
Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην εμπιστεύεται άγνωστα πρόσωπα, κυρίως, όταν αυτά παρουσιάζονται μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.
Σε περίπτωση που οποιοδήποτε πρόσωπο προσεγγιστεί από αγνώστους για παρόμοιας φύσεως επενδύσεις, καλείται όπως το καταγγείλει στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, στο τηλέφωνο 22808200.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




