Το πρώτο Σαββατοκύριακο που «κλείνει» μέσα τους ανεμβολίαστους – «Μπλοκάρισμα» σε χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που «κλείνει» μέσα τους ανεμβολίαστους – «Μπλοκάρισμα» σε χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα

Πιο αυστηρά και στοχευμένα ήταν τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Μεταξύ άλλων οι ανεμβολίαστοι κλείνονται στα σπίτια τους αφού από την Τετάρτη (15/12) τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε υποστατικά, γάμους και βαφτίσεις αφού δεν προχώρησαν στον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, η είσοδος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις και χώροι εστίασης εντός των ξενοδοχειακών μονάδων επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test.

Παράλληλα ισχύει και η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τους πιο κάτω χώρους: κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφoυς, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης αλλά και χώροι εστίασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE