Το πρώτο Σαββατοκύριακο που «κλείνει» μέσα τους ανεμβολίαστους – «Μπλοκάρισμα» σε χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που «κλείνει» μέσα τους ανεμβολίαστους – «Μπλοκάρισμα» σε χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα

Πιο αυστηρά και στοχευμένα ήταν τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Μεταξύ άλλων οι ανεμβολίαστοι κλείνονται στα σπίτια τους αφού από την Τετάρτη (15/12) τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε υποστατικά, γάμους και βαφτίσεις αφού δεν προχώρησαν στον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, η είσοδος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις και χώροι εστίασης εντός των ξενοδοχειακών μονάδων επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test.

Παράλληλα ισχύει και η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τους πιο κάτω χώρους: κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφoυς, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης αλλά και χώροι εστίασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριμερής μετά από δύο ώρες – Τι αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ολγκίν

Ολοκληρώθηκε η τριμερής μετά από δύο ώρες – Τι αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ολγκίν

Ολοκληρώθηκε γύρω στη 13:00 η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE