LIFESTYLE

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Βέρτης - Η ανακοίνωση και οι πρώτες πληροφορίες

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Βέρτης - Η ανακοίνωση και οι πρώτες πληροφορίες

Θετικός στον κορονοιό βρέθηκε ο Νίκος Βέρτης. Το YΤΟΝ the music show στο οποίο εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram προκειμένου να γνωστοποιήσει το γεγονός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας λόγω τήρησης του υγιεινομικού πρωτοκόλλου. Επίσης, μέσω της ανακοίνωσης το ΥΤΟΝ ενημερώνει πως ο διάσημος τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του.

Ειδικότερα, αναφέρει: "Αγαπητοί φίλοι, το YTON the music show σας ανακοινώνει πως λόγω της νόσησης COVID-19 του κυρίου Βέρτη δε θα λειτουργήσει αυτό το Σαββατοκύριακο... Παρόλο που η κατάσταση του είναι καλή, του ευχόμαστε όλοι γρήγορα περαστικά και να επιστρέψει πολύ σύντομα και πάλι στις μαγικές εμφανίσεις του".

Πηγή: yupiii.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top