LIFESTYLE

Πληροφορίες ότι ο Παναγιωτόπουλος πήγε στο Μεξικό με τη σύζυγό του για Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Πληροφορίες ότι ο Παναγιωτόπουλος πήγε στο Μεξικό με τη σύζυγό του για Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» φέρεται να επέλεξε τις διακοπές μακριά από την Ελλάδα.


Έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, για όλους τους λάθος λόγους, οι καταγγελίες για την ανάρμοστη και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά του έρχονται η μία μετά την άλλη, φίλοι και γνωστοί τον «εγκαταλείπουν» και πέφτουν από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις και αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες πηγαίνει για διακοπές στο Μεξικό. Ο λόγος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύντροφό του που αφορά στην δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών, έγινε αφορμή έτσι ώστε για τον μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή τού Ράδιο Αρβύλα να φανερωθεί μία σκοτεινή πτυχή του χαρακτήρα του. Τα στόματα ανοίγουν και εκτός από την εμμονή να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές συντρόφους του ο ίδιος τους ζητούσε ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις ενώ ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνό τις συνευρέσεις του.

Την ώρα λοιπόν που βρίσκεται στο στόχαστρο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μάλιστα παντρεύτηκε πρόσφατα, στις αρχές Νοεμβρίου στην Αλόννησο, μετέβη σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», στο Μεξικό. Όπως μετέδωσε η εκπομπή, το πρωί της Κυριακής, ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και χθες εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.

Δείτε βίντεο EΔΩ

 

Πόσες κοπέλες έχουν απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν. Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.


«Έπεσαν από τα σύννεφα» φίλοι και συνεργάτες του

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, άνθρωποι που συναναστρέφονταν μαζί του στην Αλόννησο δηλώνουν συγκλονισμένοι. Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής διατηρεί καφέ-bar στην Αλόννησο. Εκτός από την επιχειρηματική του δραστηριότητα εκεί, το Νοέμβριο 2021 παντρεύτηκε στο νησί.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, διότι δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που προβάλλεται με τον άνθρωπο που ήταν. Έπαθα σοκ. Είναι ασύλληπτο, σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα. Είναι ασύλληπτο, μιλάμε για παράνοια. Τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Στάθη» σημειώνει ο Κώστας Μαυροχωρίδης, εκπαιδευτής καταδύσεων του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Θα έπρεπε να ντραπεί την οικογένειά του» δηλώνει κάτοικος του νησιού. «Δεν το περίμενα από τον Στάθη. Ένιωσα άσχημα για την καταγγελία. Δεν είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται αυτά. Δεν είχε δείξει σε μένα τέτοια δείγματα. Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά καλός απέναντί μου. Νιώθω θυμό, νιώθω άσχημα, δεν έχουν κατασταλάξει τα συναισθήματα μέσα μου» υποστηρίζει ένας συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 

Εξωφρενική δήλωση από τον θείο του Παναγιωτόπουλου

Μετά τον σάλο που ξέσπασε εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την δημοσίευση των ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της, ο θείος του έρχεται να τον «υπερασπιστεί» επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε όσους τώρα τον κατακρίνουν, αλλά παρακολουθούσαν τα βίντεο στο κανάλι του.

Συγκεκριμένα, ο θείος του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» χαρακτηρίζοντας «Φαρισαίους» αυτούς που παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν. «Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι "Φαρισαίοι" της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι "Φαρισαίοι" χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο θείος του, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

 Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσερχόμενος σήμερα στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τα συμπεράσματα του Συμβουλίου σε σχέση με ευρωτουρκικές σχέσεις και Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top