Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση σημειώνεται κατά διαστήματα στο Τρόοδος, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονες βροχοπτώσεις σε κάποιες περιοχές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δρόμοι προς το Τρόοδος αν και ανοιχτοί είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω της ομίχλης η ορατότητα είναι μειωμένη.


Πυκνή ομίχλη επικρατεί και σε άλλες ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού. Συνεχείς είναι και οι βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην πόλη και την επαρχία. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι  ιδιαίτερα έντονες, χωρίς ωστόσο να προκληθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα ή ζημιές μέχρι στιγμής. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν ακραία φαινόμενα λόγω της καταιγίδας Carmel, που πλήττει την Κύπρο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία στη διάρκεια της μέρας σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού,  στο τμήμα λίγο πριν την αερογέφυρα παρά το Παραμάλι. Συνεργεία εργάζονται για τον καθαρισμό του αυτοκινητόδρομου.  Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στην περιοχή Ύψωνα, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE