Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση σημειώνεται κατά διαστήματα στο Τρόοδος, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονες βροχοπτώσεις σε κάποιες περιοχές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δρόμοι προς το Τρόοδος αν και ανοιχτοί είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω της ομίχλης η ορατότητα είναι μειωμένη.


Πυκνή ομίχλη επικρατεί και σε άλλες ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού. Συνεχείς είναι και οι βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην πόλη και την επαρχία. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι  ιδιαίτερα έντονες, χωρίς ωστόσο να προκληθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα ή ζημιές μέχρι στιγμής. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν ακραία φαινόμενα λόγω της καταιγίδας Carmel, που πλήττει την Κύπρο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία στη διάρκεια της μέρας σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού,  στο τμήμα λίγο πριν την αερογέφυρα παρά το Παραμάλι. Συνεργεία εργάζονται για τον καθαρισμό του αυτοκινητόδρομου.  Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στην περιοχή Ύψωνα, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η συνομιλία του Ουκρανού προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, με τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πολυτελές θέρετρο του Αμερικανού προέδρου, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.