Προσπάθησαν να κάψουν λεωφορείο του Άγιου Βασίλη στη Λεμεσό - Έριχναν πέτρες και κρατούσαν πυρσούς

Προσπάθησαν να κάψουν λεωφορείο του Άγιου Βασίλη στη Λεμεσό - Έριχναν πέτρες και κρατούσαν πυρσούς

Ένα περιστατικό που προκαλεί στεναχώρια έλαβε χώρα στην επαρχία Λεμεσού το απόγευμα του Σαββάτου (18/12).

Χριστουγεννιάτικο λεωφορείο ενώ διέσχιζε τους δρόμους της Λεμεσού ώστε να δώσει χαρά και αισιοδοξία εν καιρώ κορωνοϊού για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, δέχτηκε επίθεση από ομάδα πολιτών.

Σύμφωνα με τον "ΠΟΛΙΤΗ" το συγκεκριμένα περιστατικό διαδραματίστηκε στα φώτα Μονοβόλικου ή αλλιώς βιομηχανικής με τον οδηγό να δηλώνει τα εξής:

«Θέλαν να μας κάψουν ζωντανούς. Άναψαν πυρσό και προσπαθούσαν να βρουν ανοιχτό παράθυρο να τον ρίξουν μέσα στο λεωφορείο. Επίσης το λιθοβόλησαν και το χτυπούσαν με μανία. Ευτυχώς διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και απομακρυνθήκαμε».

Όπως αναφέρει ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και καταγράφηκαν οι ζημιές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE