Προσπάθησαν να κάψουν λεωφορείο του Άγιου Βασίλη στη Λεμεσό - Έριχναν πέτρες και κρατούσαν πυρσούς

Προσπάθησαν να κάψουν λεωφορείο του Άγιου Βασίλη στη Λεμεσό - Έριχναν πέτρες και κρατούσαν πυρσούς

Ένα περιστατικό που προκαλεί στεναχώρια έλαβε χώρα στην επαρχία Λεμεσού το απόγευμα του Σαββάτου (18/12).

Χριστουγεννιάτικο λεωφορείο ενώ διέσχιζε τους δρόμους της Λεμεσού ώστε να δώσει χαρά και αισιοδοξία εν καιρώ κορωνοϊού για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, δέχτηκε επίθεση από ομάδα πολιτών.

Σύμφωνα με τον "ΠΟΛΙΤΗ" το συγκεκριμένα περιστατικό διαδραματίστηκε στα φώτα Μονοβόλικου ή αλλιώς βιομηχανικής με τον οδηγό να δηλώνει τα εξής:

«Θέλαν να μας κάψουν ζωντανούς. Άναψαν πυρσό και προσπαθούσαν να βρουν ανοιχτό παράθυρο να τον ρίξουν μέσα στο λεωφορείο. Επίσης το λιθοβόλησαν και το χτυπούσαν με μανία. Ευτυχώς διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και απομακρυνθήκαμε».

Όπως αναφέρει ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και καταγράφηκαν οι ζημιές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.