ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κατολίσθηση πετρών και χώματος στο δρόμο Κακοπετριάς-Τροόδους - Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κατολίσθηση πετρών και χώματος στο δρόμο Κακοπετριάς-Τροόδους - Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Κατολίσθηση όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκε στο δρόμο Κακοπετριάς-Αμιάντου-Τροόδους, στο σημείο του δρόμου παρά την αερογέφυρα στο ύψος Κακοπετριάς, γύρω στις 1.00 το μεσημέρι το μεσημέρι της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η λωρίδα του δρόμου που οδηγεί προς Αμίαντο και Τρόοδος.

Την ίδια ώρα, ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες παραμένουν οι δρόμοι στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους και ειδικότερα οι δρόμοι Τροόδους-Προδρόμου, Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους.

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι και οι δρόμοι Pinewood–Κακοπετριάς και Pinewood–Προδρόμου στις ορεινές περιοχές της Μόρφου.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και των αστικών περιοχών, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, είναι πιθανόν να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Δείτε ΕΔΩ τις περιοχές όπου διεξάγονται εργασίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE