Αύριο 21/12 η κηδεία του Λουκή Παπαφιλίππου

Αύριο 21/12 η κηδεία του Λουκή Παπαφιλίππου

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Πλατύ Αγλαντζιάς θα τελεστεί η κηδεία του δικηγόρου Λουκή Παπαφιλίππου, ιδρυτή και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΝΤ1, που έφυγε στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Στην κηδεία του Λουκή Παπαφιλίππου θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

"Εκφράζω τη βαθύτατη μου θλίψη για το θάνατο του αγαπημένου μου φίλου Λουκή Παπαφιλίππου, ενός καταξιωμένου δικηγόρου με σημαντική προσφορά στον τόπο. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και στο συγκρότημα του ΑΝΤ1", είχε δηλώσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης το περασμένο Σάββατο στο άκουσμα το θανάτου του ιδρυτή του ΑΝΤ1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE