Αύριο 21/12 η κηδεία του Λουκή Παπαφιλίππου

Αύριο 21/12 η κηδεία του Λουκή Παπαφιλίππου

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Πλατύ Αγλαντζιάς θα τελεστεί η κηδεία του δικηγόρου Λουκή Παπαφιλίππου, ιδρυτή και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΝΤ1, που έφυγε στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Στην κηδεία του Λουκή Παπαφιλίππου θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

"Εκφράζω τη βαθύτατη μου θλίψη για το θάνατο του αγαπημένου μου φίλου Λουκή Παπαφιλίππου, ενός καταξιωμένου δικηγόρου με σημαντική προσφορά στον τόπο. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και στο συγκρότημα του ΑΝΤ1", είχε δηλώσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης το περασμένο Σάββατο στο άκουσμα το θανάτου του ιδρυτή του ΑΝΤ1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE