Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δρ. Καραγιάννης: «Τα δύο εμβόλια δεν αντιμετωπίζουν επαρκώς την Όμικρον - Η κατάσταση είναι οριακή»
Οι εισηγήσεις θα τεθούν αύριο (21/12) προς έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο. Οι προτάσεις κατατέθηκαν στον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα από τους επιστήμονες.
Όπως αναμενόταν, τα selftest, οι συναθροίσεις και το άνοιγμα των σχολείων βρίσκονταν στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης.
Ένα σημείο στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν άπαντες είναι να μην επιβληθεί οποιοδήποτε μέτρο που να παραπέμπει σε lockdown με περιορισμούς στις μετακινήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές μετά τον εντοπισμό 60 κρουσμάτων στο Πουρνάρα - Μεταφέρθηκαν στο EDEN
Τα μέτρα που προτάθηκαν από την πλειοψηφία των ειδικών είναι:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




