Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου με σκοπό τη λήψη νέων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά το τέλος της συνεδρίας θα παραστεί στην κηδεία του Λουκή Παπαφιλίπου η οποία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι γι' αυτό και οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν αργότερα.

Συγκεκριμένα, η αγωνία των πολιτών για τα μέτρα που θα καθορίσουν τις γιορτές και όχι μόνο, θα πάρει παράταση μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE