Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου με σκοπό τη λήψη νέων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά το τέλος της συνεδρίας θα παραστεί στην κηδεία του Λουκή Παπαφιλίπου η οποία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι γι' αυτό και οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν αργότερα.

Συγκεκριμένα, η αγωνία των πολιτών για τα μέτρα που θα καθορίσουν τις γιορτές και όχι μόνο, θα πάρει παράταση μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.