Νέο Huawei P50 Pocket foldable smartphone: Δες πώς θα είναι

Νέο Huawei P50 Pocket foldable smartphone: Δες πώς θα είναι

Η Huawei έχει προγραμματίσει την αποκάλυψη του Huawei P50 Pocket foldable smartphone για τις 23 Δεκεμβρίου, ωστόσο μετά τις διαρροές των πρώτων φωτογραφιών, έχουμε πλέον και στοιχεία για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η εσωτερική οθόνη της συσκευής θα έχει διαγώνιο 6.85 ιντσών, ενώ αυτή που θα βρίσκεται εξωτερικά θε έχει κυκλικό σχήμα με διαγώνιο 1 ίντσας και θα περιορίζεται σε κάποιες απλές ενημερώσεις.

Κάτω από την οθόνη αυτή θα βρίσκονται τοποθετημένοι τρεις φακοί σε ένα κυκλικό σχήμα: ένας 50MP IMX766, ένας 13MP ultrawide και ένας 8MP 3x zoom.

Από πλευράς επεξεργαστή το Huawei P50 Pocket χρησιμοποιεί το Kirin 9000 chipset με συνδεσιμότητα έως και 4G, ενώ στα της μπαταρίας έχουμε μια μονάδα χωρητικότητας 4100mAh που μπορεί να φορτίζει στα 66W.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE