Ο Light έδωσε συναυλία στις φυλακές Αυλώνας: «Είχε για μένα την περισσότερη σημασία»

Ο Light έδωσε συναυλία στις φυλακές Αυλώνας: «Είχε για μένα την περισσότερη σημασία»

Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Nέων Aυλώνας βρέθηκε για μία συναυλία ο Light.

Την συναυλία που σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε «είχε την μεγαλύτερη σημασία», έδωσε την Δευτέρα ο Light.

Αυτή έγινε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Nέων Aυλώνας, με τον κόσμο που βρίσκεται εκεί να τον υποδέχεται πολύ θερμά.

Ο ίδιος ο νεαρός ράπερ σε ανάρτησή που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, έγραψε...

«Σήμερα, μετά από μια εβδομάδα tour σε clubs σε όλη την Ελλάδα, έκανα τη συναυλία που είχε για μένα την περισσότερη σημασία.Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στις φυλακές Αυλώνα, για την αγάπη που μου έδειξαν και να ευχηθώ σε όλους καλή κοινωνία και καλές γιορτές.

Εύχομαι η σημερινή συναυλία να έκανε τον χρόνο που σας απομένει εκεί λίγο πιο ευχάριστο».

Ένας από τους συνεργάτες του Light που τον συνόδευσαν στην συγκεκριμένη φυλακή, έκανε την παρακάτω, ανάρτηση...

Light

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE