Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα είπαν πριν δύο περίπου εβδομάδες στο Τσίρειο (05/12) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και το βράδυ της Τετάρτης (22/12, 19:00) Ομόνοια και ΑΕΛ θα τα ξαναπούν, αυτή τη φορά στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού ως γνωστό, το μεταξύ τους ντέρμπι τότε (τέλη Αυγούστου) είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του “τριφύλλιού”.

Τα δεδομένα βέβαια σε σχέση με την πρόσφατη κόντρα τους, είναι διαφορετικά, αφού η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, έχει άλλον προπονητή στον πάγκο της, ενώ η Ομόνοια προέρχεται από δύο σερί ματς όπου πήρε μόλις έναν πόντο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE