Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα είπαν πριν δύο περίπου εβδομάδες στο Τσίρειο (05/12) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και το βράδυ της Τετάρτης (22/12, 19:00) Ομόνοια και ΑΕΛ θα τα ξαναπούν, αυτή τη φορά στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού ως γνωστό, το μεταξύ τους ντέρμπι τότε (τέλη Αυγούστου) είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του “τριφύλλιού”.

Τα δεδομένα βέβαια σε σχέση με την πρόσφατη κόντρα τους, είναι διαφορετικά, αφού η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, έχει άλλον προπονητή στον πάγκο της, ενώ η Ομόνοια προέρχεται από δύο σερί ματς όπου πήρε μόλις έναν πόντο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE