Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα είπαν πριν δύο περίπου εβδομάδες στο Τσίρειο (05/12) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και το βράδυ της Τετάρτης (22/12, 19:00) Ομόνοια και ΑΕΛ θα τα ξαναπούν, αυτή τη φορά στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού ως γνωστό, το μεταξύ τους ντέρμπι τότε (τέλη Αυγούστου) είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του “τριφύλλιού”.

Τα δεδομένα βέβαια σε σχέση με την πρόσφατη κόντρα τους, είναι διαφορετικά, αφού η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, έχει άλλον προπονητή στον πάγκο της, ενώ η Ομόνοια προέρχεται από δύο σερί ματς όπου πήρε μόλις έναν πόντο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.