Εξόρμηση στα χριστουγεννιάτικα χωριά – Ζεστό κρασί, γλυκά και εργαστήρια ζωγραφική

Εξόρμηση στα χριστουγεννιάτικα χωριά – Ζεστό κρασί, γλυκά και εργαστήρια ζωγραφική

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι στα πλαίσια λειτουργίας των Χριστουγεννιάτικων Χωριών στις Πλάτρες, Καλοπαναγιώτη, Κυπερούντα, Αγρό και Κακοπετριά, θα υπάρχουν διαθέσιμα και σε αυξημένη συχνότητα κατά τις ημέρες των εορτών, βιωματικά εργαστήρια για αξιοποίηση από το κοινό.

Συγκεκριμένα, από τις 23/12 και καθημερινά μέχρι και τις 6/1, θα λειτουργούν στις γιορτινές πλατείες εργαστήρια αγγειοπλαστικής, ζωγραφικής, χειροποίητου κοσμήματος, αφήγησης παραμυθιού, θεάτρου σκιών και χριστουγεννιάτικων κατασκευών. Τοπικές βιοτεχνίες, θα παροτρύνουν τους επισκέπτες να φτιάξουν και να γευτούν ζεστό κρασί, ζιβανία, μέλι, γλυκά του κουταλιού και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χαρούμενη μουσική, θα πλαισιώνουν την όλη εμπειρία.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.christmasvillages.com.cy και δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE