LIFESTYLE

«Έσπασε» ταμεία η νέα ταινία Spiderman - 'Εσοδα 250 εκατ. δολαρίων σε ένα Σαββατοκύριακο

«Έσπασε» ταμεία η νέα ταινία Spiderman - 'Εσοδα 250 εκατ. δολαρίων σε ένα Σαββατοκύριακο

Την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του αμερικανικού box office πέτυχε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Spiderman στις ΗΠΑ κατά το πρώτο σαββατοκύριακο που προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις των συντελεστών του "Spider-Man: No Way Home".

Αναλυτικότερα, η νέα ταινία του υπερήρωα που φέρει την υπογραφή της Columbia Pictures αλλά και της Marvel Studios κατάφερε να φέρει στα ταμεία της παραγωγής το ποσό των 260 εκατ. δολαρίων, μόλις στις δύο πρώτες ημέρες προβολής της, ξεπερνώντας τόσο την ταινία "Avengers: Infinity War" που το 2018 στο πρώτο σαββατοκύριακό της στις αίθουσες είχε φέρει το ποσό των 257 εκατ. δολαρίων.

Με αυτόν τον τρόπο, η νέα ταινίας της Μarvel καταλαμβάνει την δεύτερη θέση με τις πιο εμπορικές ταινίες στην ιστορία των ΗΠΑ κατά το πρώτο σαββατοκύριακο της προβολής τους, πίσω μόνο από το "Avengers: Endgame" που κατά το ίδιο χρονικό διάστημα είχε φέρει έσοδα - ρεκόρ 357 εκατ. δολαρίων.

Μάλιστα, η πρεμιέρα του "Spider-Man: No Way Home" στις κινηματογραφικές αίθουσες κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις εκτιμήσεις της παραγωγής, η οποία ανέμενε έσοδα λιγότερα από 250 εκατ. δολάρια κατά το πρώτο διήμερο προβολής.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως τα κέρδη της νέας ταινίας της Marvel κατά το προηγούμενο διήμερο ξεπέρασε το μπάτζετ όλων των ταινιών που βγήκαν στις αίθουσες κατά την διάρκεια της πανδημίας, ενώ υπολογίζεται πως περισσότεροι από 150.000 Aμερικανοί έσπευσαν στους κινηματογράφους ώστε να προλάβουν τυχόν σπόϊλερ...

Πηγή: Insider.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top