Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Στην επανέναρξη των γεωτρήσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και συγκεκριμένα στο τεμάχιο 10, αναφέρεται με ανάρτησή της στο twitter η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου.


«Με τη γεώτρηση αξιολόγησης Glaucus_2 επαναρχίζει το γεωτρητικό πρόγραμμα σε ΑΟΖ Κυπριακής Δημοκρατίας. Μαζί με τους αδειούχους μας εργαστήκαμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δραστηριοτήτων τους εν μέσω πανδημίας», αναφέρει η Υπουργός στην ανάρτησή της.

Η ανάρτησή συνοδεύεται από βίντεο από την έναρξη της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, για το οποίο η Υπουργός ευχαριστεί τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Τεμάχιο 10 ExxonMobil και Qatar Energy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE