Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Στην επανέναρξη των γεωτρήσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και συγκεκριμένα στο τεμάχιο 10, αναφέρεται με ανάρτησή της στο twitter η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου.


«Με τη γεώτρηση αξιολόγησης Glaucus_2 επαναρχίζει το γεωτρητικό πρόγραμμα σε ΑΟΖ Κυπριακής Δημοκρατίας. Μαζί με τους αδειούχους μας εργαστήκαμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δραστηριοτήτων τους εν μέσω πανδημίας», αναφέρει η Υπουργός στην ανάρτησή της.

Η ανάρτησή συνοδεύεται από βίντεο από την έναρξη της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, για το οποίο η Υπουργός ευχαριστεί τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Τεμάχιο 10 ExxonMobil και Qatar Energy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΚΕ για Αριστοτέλους: «Θα ληφθούν όλες οι ενέργειες σύμφωνα με τη νενομισμένη διαδικασία»

ΚΕ για Αριστοτέλους: «Θα ληφθούν όλες οι ενέργειες σύμφωνα με τη νενομισμένη διαδικασία»

Θα ληφθούν όλες οι ενέργειες σύμφωνα με τη νενομισμένη διαδικασία, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ερωτηθείς την Τρίτη για τη νέα εξέλιξη με την Αννα Αριστοτέλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE