Απόπειρα φόνου εναντίον της γυναίκας του στη Λευκωσία - Προσπάθησε να την πνίξει με τα ίδια του τα χέρια

Απόπειρα φόνου εναντίον της γυναίκας του στη Λευκωσία - Προσπάθησε να την πνίξει με τα ίδια του τα χέρια

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά από καταγγελία που δέχθηκε από γυναίκα ότι ο σύζυγος της προσπάθησε να την στραγγαλίσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 39χρονος σύζυγος της προσπάθησε να την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια, μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα καταγγέλλει τον σύζυγο της, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δέχεται συστηματική βία από τον ίδιο.

Μέλη της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον σύζυγο της, ο οποίος αρνείται τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα του. Εναντίον του έχει καταχωρηθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, υπόθεση με την κατηγορία της απόπειρας φόνου, ενώ αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και με περιοριστικά μέτρα από τη σύζυγο του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Βίας στην Οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE