Απίστευτο – Έκλεψαν την οικία της 60χρονης Ανδρούλλας που την παρέσυραν δύο οχήματα και σκοτώθηκε

Απίστευτο – Έκλεψαν την οικία της 60χρονης Ανδρούλλας που την παρέσυραν δύο οχήματα και σκοτώθηκε

Όσα σημειώνονται γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο με θύμα την 60χρονη Ανδρούλλα Παπαχριστοφόρου την περασμένη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου δεν τα χωράει ο νους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου άγνωστοι παραβίασαν και έκλεψαν αντικείμενα από την οικία της.

Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν ωστόσο σε οικοδομή που βρίσκεται πλησίον της οικίας, ενώ αναζητούνται οι δράστες που φαίνεται να έδρασαν στοχευμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE