ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχία ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ταμείο Συντάξεων της ΑΤΗΚ

Ανησυχία ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ταμείο Συντάξεων της ΑΤΗΚ

Η ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ (ΠΟΑΣ) εκφράζει ανησυχία και έντονο προβληματισμό για τα όσα τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τα τεκταινόμενα στο Ταμείο Συντάξεων και Ωφελημάτων των Εργαζομένων στην Cyta.

«Μας λυπεί ο τρόπος που τυγχάνει διαχείρισης το όλο θέμα εντός και εκτός οργανισμού που σίγουρα ξεφεύγει και προσβάλει τον ίδιο τον Οργανισμό. Σε καμιά περίπτωση δεν εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των εργαζομένων και του Οργανισμού και θα πρέπει να τύχει άμεσου χειρισμού ώστε να προλάβει τα χειρότερα και να θέσει όλους προ των ευθυνών αλλά και υποχρεώσεων τους», αναφέρεται.

Η ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ αναφέρει επίσης ότι πρωτοστάτησε και έδωσε μάχες μαζί με άλλους συναδέλφους και συνδικαλιστικές οργανώσεις, για να ανακόψει τις αμφιβόλου απόδοσης επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν χωρίς διαφανείς διαδικασίες και όπως έδειξε η ιστορία, για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες και συμφέροντα, ξένα προς τα συμφέροντα των εργαζομένων μελών του ταμείου.

Αναφέρει επίσης ότι αγωνίστηκε για να επιτευχθεί η εκπροσώπηση των εργαζομένων στο ταμείο, για μια καλύτερη διασφάλιση της χρηστής λειτουργίας του ταμείου αλλά και της ουσιαστικής, έγκαιρης και αντικειμενικής ενημέρωσης.

Η Συντεχνία της ΑΤΗΚ ζητά  τάχιστα συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Συντάξεων & Χορηγημάτων Υπαλλήλων ΑΤΗΚ ώστε να τύχουν ενδελεχούς και αντικειμενικής ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν το ταμείο και ειδικότερα της επίσημης θέσης για το θέμα που προέκυψε και αν όντως υπάρχει θέμα σύγκρουσης συμφερόντων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top