Βέλγιο: Συνελήφθη γιατί ετοιμαζόταν να εμβολιαστεί για... ένατη φορά έναντι αμοιβής

Βέλγιο: Συνελήφθη γιατί ετοιμαζόταν να εμβολιαστεί για... ένατη φορά έναντι αμοιβής

Άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σε εμβολιαστικό κέντρο κοντά στο Σαρλερουά του Βελγίου, ενώ ετοιμαζόταν να λάβει την ένατη δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους συνειδητοποίησαν ότι τον είχαν ξαναδεί και έπειτα από έρευνα κατέληξαν ότι είχε εμβολιαστεί ήδη οκτώ φορές με διαφορετικές ταυτότητες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «L'Avenir».

Εκτιμάται ότι έλαβε αμοιβή από εκείνους, στη θέση των οποίων εμβολιάστηκε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.