Ένας θάνατος και 200 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 200 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 200 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα, σε σύνολο 19.285 διαγνωστικών εξετάσεων.

Το "υπουργείο υγείας" ανακοίνωσε ότι 45 περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 154 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα.

Εβδομήντα δύο κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 33 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 29 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 12 στο κατεχόμενο Τρίκωμο, 6 στην κατεχόμενη Μόρφου και δύο στην Λεύκα.

Τα περιστατικά στα κατεχόμενα ανέρχονται στα 34.201 και 136 είναι οι θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE