Διήμερο walk-in για τρίτη δόση φοιτητών - Όλες οι πληροφορίες

Διήμερο walk-in για τρίτη δόση φοιτητών - Όλες οι πληροφορίες

Μόνο για τον εμβολιασμό φοιτητών με ενισχυτική δόση θα λειτουργήσουν όλα τα κέντρα walk-in τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και διευκόλυνση τους για τον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, όλα τα εμβολιαστικά κέντρα ελεύθερης προσέλευσης walk-in, σε όλες τις πόλεις, θα εξυπηρετούν μόνο φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με 3η/ ενισχυτική δόση και θα λάβουν εμβόλιο τεχνολογίας mRNA (Moderna).

Οι φοιτητές που θα προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα θα πρέπει να προσκομίζουν δελτίο ταυτότητας, την κάρτα εμβολιασμού τους και την φοιτητική τους ταυτότητα.

Επισημαίνεται πως κατ’ εξαίρεση, οι φοιτητές θα μπορούν να εμβολιαστούν μετά από πάροδο πέντε μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.