Διήμερο walk-in για τρίτη δόση φοιτητών - Όλες οι πληροφορίες

Διήμερο walk-in για τρίτη δόση φοιτητών - Όλες οι πληροφορίες

Μόνο για τον εμβολιασμό φοιτητών με ενισχυτική δόση θα λειτουργήσουν όλα τα κέντρα walk-in τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και διευκόλυνση τους για τον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, όλα τα εμβολιαστικά κέντρα ελεύθερης προσέλευσης walk-in, σε όλες τις πόλεις, θα εξυπηρετούν μόνο φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με 3η/ ενισχυτική δόση και θα λάβουν εμβόλιο τεχνολογίας mRNA (Moderna).

Οι φοιτητές που θα προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα θα πρέπει να προσκομίζουν δελτίο ταυτότητας, την κάρτα εμβολιασμού τους και την φοιτητική τους ταυτότητα.

Επισημαίνεται πως κατ’ εξαίρεση, οι φοιτητές θα μπορούν να εμβολιαστούν μετά από πάροδο πέντε μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE