Παύλος Κοντίδης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! (Φώτος)

Παύλος Κοντίδης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! (Φώτος)

Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Παύλος Κοντίδης, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας πανέμορφης γυναίκας, που μέχρι στιγμής δεν μας έχει αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, αποκαλύπτοντας μας πως έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE