Παύλος Κοντίδης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! (Φώτος)

Παύλος Κοντίδης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! (Φώτος)

Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Παύλος Κοντίδης, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας πανέμορφης γυναίκας, που μέχρι στιγμής δεν μας έχει αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, αποκαλύπτοντας μας πως έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE