Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Style Me Up, αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση αλλά και το πώς βλέπει την πορεία της μέσα σε αυτή καθώς και στην προσωπική της ζωή και σε όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.
"Ο κόσμος της τηλεόρασης με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή μαζί του. Ειδικά η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τα φώτα, στο backstage κάθε εκπομπής, είναι η μεγάλη αδυναμία μου. Η τηλεοπτική καριέρα δεν με αφορά τόσο με όρους προβολής και αναγνωρισιμότητας, αλλά κυρίως σε επίπεδο αυτοβελτίωσης, εμπειρίας και προσωπικής εξέλιξης", είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Όσο για τη ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, δήλωσε: "Την πραγματικότητα μου δεν την γνωρίζει κανείς, εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους, οι οποίοι και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού".
Πηγή: missbloom.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις