Θετικός στον κορωνοϊό συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους - Νέο κρούσμα στην εκπομπή

Θετικός στον κορωνοϊό συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους - Νέο κρούσμα στην εκπομπή

Νέο κρούσμα εντοπίστηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε συνεργάτης της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», στον Alpha Κύπρου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Δερματά, ο οποίος είναι μέρος του πάνελ της εκπομπής.

Όπως αποκάλυψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην χθεσινή εκπομπή, ο Δημήτρης εντοπίστηκε θετικός στον Covid-19, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια άλλα ούτε και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θεωρούνται επαφές του, καθώς πέρασαν περισσότερες από τρεις μέρες για να βρεθούν μαζί του από την μέρα που διαγνώστηκε θετικός.

Να θυμίσουμε ότι και η Χριστιάνα Αριστοτέλους ήταν θετική στον κορωνοϊό και βγήκε από την καραντίνα της πριν περίπου δυο εβδομάδες, ενώ μόλις την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε στην εκπομπή.

Δείτε όσα εδώ είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE