ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κρούσματα δεν επηρέσαν τα ψώνια στη Λάρνακα για τις γιορτές

Τα κρούσματα δεν επηρέσαν τα ψώνια στη Λάρνακα για τις γιορτές

Καλύτερη από την αναμενόμενη η κίνηση στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας, την περίοδο των εορτών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Άκης Σταύρου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας.

"Η κίνηση θα έλεγα είναι λίγο καλύτερη από την αναμενόμενη, όσο και αν προκαλεί έκπληξη αυτό που λέω. Ήταν φυσιολογικό για εμάς, μετά την λειτουργία του άλλου κλειστού εμπορικού κέντρου στην πόλη μας, ότι η κίνηση θα μοιραζόταν στα δυο πλέον εμπορικά κέντρα, και σίγουρα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού έχουν μειώσει αρκετά την ανάγκη του κόσμου για αγορές", ανέφερε.

Είναι πίστη και πεποίθηση μας, ανέφερε ο κ. Σταύρου, ότι ο κόσμος θα επανέλθει στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας που γίνεται ακόμα πιο λειτουργικό το 2022.

Ο κ. Σταύρου ανέφερε πως χώροι στάθμευσης υπάρχουν πάρα πολλοί που καλύπτουν τις ανάγκες του ιστορικού κέντρου.

"Θεωρώ ότι το ιστορικό κέντρο έχει τεράστια γκάμα τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς τιμών, για να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρου του αγοραστικού κοινού", ανέφερε ο κ. Σταύρου.

Πηγή: KΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top