Σχεδόν όλα τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αγγλία είναι της Όμικρον - Όλες οι λεπτομέρειες

Σχεδόν όλα τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αγγλία είναι της Όμικρον - Όλες οι λεπτομέρειες

Περισσότερα από εννέα στα δέκα κρούσματα κορωνοϊού στην κοινότητα στην Αγγλία είναι πλέον της παραλλαγής Όμικρον, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας Ην. Βασιλείου.

Μέσα στο τελευταίο 24ωρο ταυτοποιήθηκαν ακόμα 39.923 κρούσματα της νέας παραλλαγής, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της Όμικρον σε 210.122.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι από τη στιγμή που στην πραγματικότητα σχεδόν όλα τα κρούσματα Covid είναι της Όμικρον θα σταματήσει να δημοσιεύει στοιχεία συγκεκριμένα για τη νέα παραλλαγή μετά από την 31η Δεκεμβρίου.

Τα ύποπτα κρούσματα της παραλλαγής που έχουν εντοπιστεί είναι πάνω από 486.000.

Σύνολο 766 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό ασθενείς έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι φορείς της Όμικρον, με 53 φορείς της να έχουν πεθάνει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE