Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Υπουργικό - Αγωνία για τα νέα μέτρα και για το «μέλλον» της Πρωτοχρονιάς

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Υπουργικό - Αγωνία για τα νέα μέτρα και για το «μέλλον» της Πρωτοχρονιάς

Εν αναμονή κυβερνητικών ανακοινώσεων για έκτακτα μέτρα βρίσκεται αυτή την ώρα η Κύπρος λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της πανδημίας.

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνεδριάζει εκτάκτως αυτή την ώρα υπό την Προεδρία της Αννίτας Δημητρίου, λόγω απουσίας του Προέδρου Αναστασιάδη.

Προηγήθηκε σύσκεψη του Υπουργού Υγείας με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού, αναμένονται δηλώσεις από τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE