Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας
Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς μετά τη συνεδρία του Υπουργικού, κατά πόσον έχει διασφαλιστεί πως θα υπάρχουν μονάδες δειγματοληψίας σε επαρκείς αριθμούς, ακόμη και την Πρωτοχρονιά, ο κ. Χατζηπαντέλας είπε ότι το rapid test θα πρέπει να είναι διάρκειας 24 ωρών και «άρα κάποιος μπορεί να κάνει το τεστ και παραμονή Πρωτοχρονιάς που υπάρχουν αρκετές μονάδες rapid test σε όλη την Κύπρο».
Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον θα αυξηθούν οι μονάδες διενέργειας rapid test, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι «θα προσπαθήσουμε να τις αυξήσουμε».
Ερωτηθείς τι θα γίνει με τα σχολεία, ο κ. Χατζηπαντέλας είπε ότι «η άποψη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής είναι ότι τα σχολεία πρέπει να παραμείνουν ανοικτά».
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




