Αν δεν ερχόταν από οκτάμηνη απραξία ο Ντιγκινί…

Αν δεν ερχόταν από οκτάμηνη απραξία ο Ντιγκινί…

Προσπαθούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον Απόλλωνα, την… εμφάνιση θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. Χθες το μεσημέρι εκδόθηκε δελτίο τύπου, ότι βρέθηκε θετικός και δεύτερος ποδοσφαιριστής.

Αν διεξαχθεί κανονικά το Λεμεσιανό ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας, οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές θα το δουν αναγκαστικά από την τηλεόραση. Οι άλλοι τρεις σίγουροι απόντες είναι οι τιμωρημένοι Ζράντι, Φιλιώτης και ο τραυματίας Μαλεκκίδης. Αμφίβολοι παραμένουν οι Ντζουμ και Μαυρίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE