Αν δεν ερχόταν από οκτάμηνη απραξία ο Ντιγκινί…

Αν δεν ερχόταν από οκτάμηνη απραξία ο Ντιγκινί…

Προσπαθούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον Απόλλωνα, την… εμφάνιση θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. Χθες το μεσημέρι εκδόθηκε δελτίο τύπου, ότι βρέθηκε θετικός και δεύτερος ποδοσφαιριστής.

Αν διεξαχθεί κανονικά το Λεμεσιανό ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας, οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές θα το δουν αναγκαστικά από την τηλεόραση. Οι άλλοι τρεις σίγουροι απόντες είναι οι τιμωρημένοι Ζράντι, Φιλιώτης και ο τραυματίας Μαλεκκίδης. Αμφίβολοι παραμένουν οι Ντζουμ και Μαυρίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE