Αν δεν ερχόταν από οκτάμηνη απραξία ο Ντιγκινί…

Αν δεν ερχόταν από οκτάμηνη απραξία ο Ντιγκινί…

Προσπαθούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον Απόλλωνα, την… εμφάνιση θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. Χθες το μεσημέρι εκδόθηκε δελτίο τύπου, ότι βρέθηκε θετικός και δεύτερος ποδοσφαιριστής.

Αν διεξαχθεί κανονικά το Λεμεσιανό ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας, οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές θα το δουν αναγκαστικά από την τηλεόραση. Οι άλλοι τρεις σίγουροι απόντες είναι οι τιμωρημένοι Ζράντι, Φιλιώτης και ο τραυματίας Μαλεκκίδης. Αμφίβολοι παραμένουν οι Ντζουμ και Μαυρίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE